Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie, 2011

Martisoare+ primavara+ blogul Adelei:)=un nou si minunat giveaway de la BENEFIT!!!

Adela Sirghie ne ofera un super martisor ce consta intr-un produs de la Benefit la alegere! Mai multe detalii aici .

Blog Award

Am primit primul meu blog award de la Raluka caruia ii multumesc ca m-a nominalizat. Trebuie sa va spun 7 lucruri personale despre mine: 1 . Sunt zodia gemeni(la fel ca logodnicul meu:)). 2 . Sunt extrem de punctuala. Prefer sa astept decat sa intarzii. 3 . Iubesc animalele, in special cainii. 4 . Uneori din cauza ca sunt mai rezervata pot parea increzuta dar nu sunt deloc asa.Sunt o fire sociabila, glumeata... 5 . Nu ies din casa nemachiata macar cu fond de ten, rimel si ruj(gloss). 6 . Culoarea mea preferata: roz(dar nu exagerez). 7 . Imi plac hainele neconformiste.       Ofer acest Blog Award tuturor fetelor care nu l-au primit pana acum.

7 reguli pentru un par minunat vopsit acasa

      Majoritatea dintre noi s-a vopsit cel putin o data acasa daca nu de cele mai multe ori binenteles cand nu e vorba despre o schimbare radicala care eu una prefer sa o las pe seama profesionistilor. Cu ceva timp in urma am gasit un articol cu 7 reguli pentru ca parul vopisit in casa sa-ti iasa cum iti doresti pe care vreau sa le impartasesc cu voi. Regula 1. Sanpon si balsam  cu doua zile inainte de vopsire, pentru a da timp uleiurilor naturale ale scalpului sa se reaseze. Ele vor proteja pielea de reactii chimice si vor ajuta parul sa se coloreze uniform. Regula 2. Intotdeauna fa un test pe o suvita mica de par chia daca l-ai mai facut si alta data. Soarele, permanentul, colorarile anterioare, toate pot afecta calitatea si timpul vopsirii. Regula 3. Inainte sa incepi vopsirea tine la-ndemana tot ce-ti trebuie. Intregul kit de colorare, agrafe cu care sa poti prinde suvitele de par deja vopsite, un pieptan, o oglinda si un ceas. Regula 4. Vaselina pe urechi! Daca ai oroare

Adela Sirghie, Valentine's Day si primul giveaway Ivatherm!

Adela Sirghie organizeaza un nou giveaway cu produse de la   Ivatherm ! Premiul consta in:  -  un demachiant   (apa micelara, gel, lotiune, ce va place sau ce vreti sa incercati) -  o crema  (poate fi de ochi, de fata, sau cea no u- lansata, pentru maini, cea anti-vergeturi sau anticelul iticul, in fine orice va doriti).        Mai multe detalii aici .